Gran Hotel De Jaca
***
Paseo de la Constitucion, 1, Jaca, Spain, 22700
Tee varaus Internetissä nyt . Hinnat alkaen EUR45.
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
Hinnat alkaen EUR 45
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen EUR 45
Gran Hotel De Jaca is a charming 3-star property set in a prime location in the centre of Jaca. Local tourist attractions such as Ciudadela (Jaca), Jaca Cathedral and City Centre Jaca are not far from the hotel.

Facilities
Dining facilities at Gran Hotel De Jaca include a restaurant. There is also room service available. Other hotel amenities include garden. Leisure amenities: There is an outdoor swimming pool at the hotel. Other services: coffee shop/café, elevator/lift, laundry service and safe-deposit box - front desk.

Transportation/Parking facilities
For guest convenience, parking is offered at no extra cost. Valet parking is also available.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

    Lentokenttiä
    • Huesca, Spain (HSK-Pirineos) - 35.54 mi
    • Lourdes, France (LDE-Tarbes - Lourdes - Pyrenees Intl.) - 51.17 mi
    • Pau, France (PUF-Pau - Pyrenees) - 56.61 mi
    • Pamplona, Spain (PNA) - 56.91 mi