Gran Hotel De Jaca
***
Paseo de la Constitucion, 1, Jaca, Spain, 22700
Boek online nu . Vanaf EUR45.
Boek online nu
Boek nu
Vanaf EUR 45
nachten
1 Kamer Met 2 Volwassenen Zoekcriteria wijzigen
Controleer tarieven
Kamer
Kamer
Vanaf EUR 45
Gran Hotel De Jaca is a charming 3-star property set in a prime location in the centre of Jaca. Local tourist attractions such as Ciudadela (Jaca), Jaca Cathedral and City Centre Jaca are not far from the hotel.

Facilities
Dining facilities at Gran Hotel De Jaca include a restaurant. There is also room service available. Other hotel amenities include garden. Leisure amenities: There is an outdoor swimming pool at the hotel. Other services: coffee shop/café, elevator/lift, laundry service and safe-deposit box - front desk.

Transportation/Parking facilities
For guest convenience, parking is offered at no extra cost. Valet parking is also available.

Reserveren

Reserveren is gemakkelijk en veilig. Gebruik het formulier om beschikbaarheid te controleren in de gewenste periode, en kies uit de beschikbare kamers.

Vervolgens verschijnen op uw scherm de kamertypes en tarieven en kunt u, aan de hand van de kamerinformatie in het midden van uw scherm, het gewenste tarief kiezen en daarna rechts in uw scherm op de knop "Boek Nu" klikken. Nadat u het gewenste kamertype heeft gekozen, kunt u het formulier voor de beveiligde reserveringsaanvraag invullen. Nadat u de gegevens van de reservering heeft gecontroleerd, moet u uw klantgegevens invullen. Controleer of uw naam en e-mailadres correct zijn. Na het invullen van de benodigde informatie, drukt u op de "Reservering Voltooien" knop.

Om de veiligheid te verzekeren maakt onze site gebruik van een beveiligde server voor zakelijk verkeer, die het creditcardnummer codeert zodat dit voor onbevoegden onleesbaar is.

Beoordelingen
Wees de eerste om een review te schrijven!

De omgeving

    Vliegvelden
    • Huesca, Spain (HSK-Pirineos) - 35.54 mi
    • Lourdes, France (LDE-Tarbes - Lourdes - Pyrenees Intl.) - 51.17 mi
    • Pau, France (PUF-Pau - Pyrenees) - 56.61 mi
    • Pamplona, Spain (PNA) - 56.91 mi